HR All Around: (N)ovo doba – (n)ove odgovornosti!

Više od desetljeća HR Summit je poznat kao jedno od najvažnijih godišnjih okupljanja HR struke i prilika za razmjenu najnovijih ideja, iskustava i praksi. Na prijelazu desetljeća izmijenjeni kontekst poslovanja od HR stručnjaka traže bitno različite kompetencije, pred njih stavlja puno kompleksnije odgovornosti te ih usmjerava na intenzivniju i bližu suradnju sa svim drugim segmentima poslovanja.

Ovogodišnji HR Summit po prvi put će se održati u Zagrebu i privući će HR profesionalce iz Hrvatske i susjedstva zainteresirane za praktična i primjenjiva iskustva organizacija iz korporativnog i NGO sektora. Izabrani govornici iz HR-a i srodnih struka iz praktičarske perspektive govorit će o svojim konkretnim iskustvima u izgradnji agilne korporativne kulture, izgradnji ‘branda’ poslodavca i osiguranju pune angažiranosti zaposlenih, te nužnostima transformacije HR pristupa u doba društvenih mreža.

Kraj svibnja sačuvajte u kalendaru za ovu iznimnu priliku za učenje i razvoj, razmjenu konkretnih iskustava i intenzivni ‘networking’ s kolegama koji dijele iste nove izazove i odgovornosti HR profesije. Pridružite se razgovoru na Twitter, Facebook i LinkedIn profilu HR Summita.