Igor Kovač

Igor Kovač

Igor Kovač, psiholog je po temeljnom obrazovanju, a posljednjih petnaestak godina intenzivno se bavi područjem upravljanja ljudskim potencijalima. Rad u velikim, internacionalnim kompanijama omogućio mu je stjecanje operativnih i organizacijskih iskustava te upoznavanje poslovnih procesa u hrvatskom okruženju, kao i u drugim kulturalnim okvirima.

U Podravki, Koprivnica radio je na uspostavljanju i oživotvorenju sustava neophodnih za suvremenu HR funkciju. U ulozi menadžera ljudskih resursa u tvrtki ACG Lukaps bavio se organizacijskim transformiranjem kroz provođenje dubinskih promjena u strukturi i načinu funkcioniranja kompanije. Aktualno radi na području HR konzaltinga te procjene i razvoja u tvrtki LQ.

Osim na HR području ima i prethodno višegodišnje iskustvo na području kliničke psihologije gdje se bavio psihodijagnostikom te savjetodavnim i terapijskim radom s grupama i pojedincima.

Aktivno je uključen u rad stručnih (HR centar) i strukovnih udruga (Hrvatska psihološka komora, Hrvatsko psihološko društvo) te je  član programskog odbora HR summita, kao i ocjenjivačkog odbora nagrade za najboljeg HR menadžera koja promovira izvrsnost na području upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj.