Ivica Vrančić, Chartered FCIPD

Ivica Vrančić više od 20 godina radi u području Human Resourcesa i Management Developmenta.

Iskustvo je sticao vođenjem Human Resources funkcije u Coca-Cola Beverges Hrvatska, British American Tobacco i DHL, a karijeru u navedenom području započeo u Zagrebačkoj banci.

Od 2005. godine konzultant je i predavač i svoje znanje dijeli sa managerima, uglavnom visoke i više organizacijske razine, iz najznačajnijih tvrtki u Hrvatskoj ali i u zemljama regije i Evrope (Srbija, BiH, Slovenija, Bugarska, Belgija, Njemačka).

Veći dio svog sadašnjeg posla provodi kao osobni trener i coach mnogih Uprava, članova Uprava i Senior Managera i to u područjima leadershipa, timskog rada i people managementa. A dio svog posla obavlja kao konzultant u području uvođenja i unapređenja procesa i alata vezanih uz upravljanje ljudima i ljudskom vrijednošću u tvrtkama.

Ivica Vrančić gotovo desetljeće je bio predavač je na Cotrugli Business School na programima Executive MBA i MBA iz područja Leadershipa i Human Resourcesa.

Završio je postiplomski program iz područja Human Resources Managementa na Chartered Institute of Personnel and Development u Londonu, najprestižnije HR institucije u Europi, i nositelj je titule Chartered FCIPD.

Nositelj je i Certificate in Management Consulting Essential, nakon programa završenog na Chartered Management Institute u Londonu.

Osim brojnih edukacija iz svih područja Human Resourcesa unutar sustava Coca-Cola, BAT i DHL, dodatno je školovan na poslovno-edukacijskim institucijama u Europi (Institute of Personnel and Development London, School of Business and Institute of Organisation Copenhagen Business School, Management Centre Europe Brussels) u sljedećim područjima: trening i development, team building, selekcija i odabir kadrova, organizacijska kultura, executive coaching, leadership, change management.

Diplomirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.